5 Gambar ‘Savage’ Yang Akan Membuatkan Korang Mindblown atau Happy


Oleh: Azwar Kamaruzaman

Lain orang lain ragam. Manusia atas bumi ni ada macam-macam jenis. Tengok dekat sekliling korang pun dah ada 1001 perangai. Kadang-kadang benda yang tak masuk akal pun boleh ada pada seseorang itu.

Contohnya macam 5 orang ni!

#1 Bila kau terlalu obsess dengan kucing sanggup invest duit untuk bagi nampak kucing kau cool

#2 Jangan Tiru Aksi Ini! Walaupun nampak cool dan style tapi kalau dah terjatuh tu habis dah semua cool dan style korang!

#3 Kadang-kadang benda simple pun perlukan tunjuk ajar. Haih!

#4 Go Die Fesyen! Saya lebih mengutamakan keselesaan. Beautiful is confidence not pain

#5 Nak berkayak dan camping dalam masa yang sama? Sekarang dah ada cara baru!

 

Sumber: Brightside.me


Like it? Share with your friends!

0
Your reaction?
Haha! Haha!
1
Haha!
OMG OMG
1
OMG
WOW WOW
2
WOW
SEDIH SEDIH
1
SEDIH
TAKUT TAKUT
0
TAKUT
BEST BEST
0
BEST

5 Gambar ‘Savage’ Yang Akan Membuatkan Korang Mindblown atau Happy

log in

reset password

Back to
log in