7 Pekara Korang Buat Di Dalam Kereta Bila Sorang-Sorang!


Apa yang korang selalu buat dalam kereta bila sorang-sorang? Yang No. 4 tu paling win sekali! Siapa yang macam tu, baik korang ngaku ceeeeppattttt… Kekekekeke!

Bila lagu favourite kau tengah keudara, tentu kau lah paling ‘Beyonce’ dalam kereta tu. Menari tu boleh tapi make sure seatbelt pakai.

 

Natural light bila dalam kereta memang so on point kan! Tak payah nak teruk teruk cari filter.

Ini sebab kau memerlukan ruang privasi untuk membebel sambil melampiaskan segala kemarahan sebelum kau berjumpa dengan makhluk tuhan yang lain.

Kenapa? Kenapa time tengah drive adalah masa terbaik untuk membersihkan ruang hidung anda? KENAPA?!

Karaoke Mode On! Masa ni lah nak test tahap vokal anda. Nyanyilah. Nyanyilah sepuas puasnya.

Suka sangat berangan macam dalam music video sambil drive kereta mewah, padahal kereta kau pun bapak kau yang masih tolong bayarkan.

Checking out hot girls atau handsome guys. Jangan nak tipu! Bila kantoi acah acah betulkan tudung, betulkan rambut. Kan? Kan?

 

Ilustrasi : Izzah Azharuddin


Like it? Share with your friends!

0
Your reaction?
Haha! Haha!
101
Haha!
OMG OMG
0
OMG
WOW WOW
2
WOW
SEDIH SEDIH
0
SEDIH
TAKUT TAKUT
0
TAKUT
BEST BEST
4
BEST

7 Pekara Korang Buat Di Dalam Kereta Bila Sorang-Sorang!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

log in

reset password

Back to
log in