Tutup Iklan Close Ad

Apabila Pesakit Depress Contact Syarikat Pasta


Oleh: Azwar Kamaruzaman

Tak ada orang dalam dunia ni yang boleh lari dari penyakit atau masalah depresi. Benda ni nampak normal sebab kita anggap benda ni tak serious sangat pun. Tapi, kena berjaga-jaga sebab kalau tak boleh nak control boleh menyebabkan kecederaan diri sendiri ataupun bunuh diri.

Tapi viral di media social antarabangsa beberapa hari lepas apabila pesakit depresi cuba menghiburkan dirinya sendiri dengan menghubungi syarikat buat pasta. Korang cuba baca conversation diorang, funny gila.

Korang agak-agak kalau dekat Malaysia ni boleh tak buat macam ni dekat mana-mana company?

 

Sumber: Bored Panda


Like it? Share with your friends!

-1
Your reaction?
Haha! Haha!
2
Haha!
OMG OMG
3
OMG
WOW WOW
5
WOW
SEDIH SEDIH
5
SEDIH
TAKUT TAKUT
2
TAKUT
BEST BEST
4
BEST

Apabila Pesakit Depress Contact Syarikat Pasta

log in

reset password

Back to
log in