Tutup Iklan Close Ad

Gal Gadot Bertukar Jadi Wonder Woman Untuk Surprise Kanak-Kanak Di Hospital


Pelakon cantik dan seksi Hollywood, Gal Gadot sanggup meghabiskan masa rehatnya daripada shooting untuk menjadi Wonder Woman dan melawat kanak-kanak yang sakit di hospital.

Gadot yang sedang menjalankan pengambaran di Washington D.C berhenti seketika dan bergerak ke Inova Children’s Hospital di Virgina. Pelakon itu muncul dengan costume penuh Wonder Woman dan membuatkan kanak-kanak di hospital itu sangat teruja bertemu dengannya.

Kehadiran Gal Gadot sebagai Wonder Woman membuatkan kanak-kanak di sana tersenyum dan staff juga turut gembira. Mereka mengambil kesempatan itu untuk bergambar dengan pelakon tersebut.

Salah seorang ibu yang menjaga anaknya di hospital tersebut ada memuat naik sekeping gambar Gal Gadot dan menulis caption “ Dia seorang yang sangat baik”. Selepas  bulan berada di hospital itu, saya berasa ini pengalaman yang menakjubkan apabila Wonder Woman muncul dan memberi semangat kepada pejuang kecil saya.

Artis-artis Hollywood memang selalu buat surprise macam ni. Sebelum ni Johnny Depp perna muncul sebagai wataknya dalam The Pirates of Carribean dan Tom Holland pernah muncul sebagai Spiderman.

 

Sumber: COSMOPOLITAN

Oleh: Azwar Kamaruzaman


Like it? Share with your friends!

1
Your reaction?
Haha! Haha!
2
Haha!
OMG OMG
2
OMG
WOW WOW
2
WOW
SEDIH SEDIH
2
SEDIH
TAKUT TAKUT
0
TAKUT
BEST BEST
2
BEST

Gal Gadot Bertukar Jadi Wonder Woman Untuk Surprise Kanak-Kanak Di Hospital

log in

reset password

Back to
log in