Tutup Iklan Close Ad

Gambar-gambar Yang Menunjukkan Manusia Genius Ni Masih Wujud


Oleh: Azwar Kamaruzaman

Semakin dunia maju, semakin hilang orang-orang bijak pandai di atas dunia ni. Semua kepintaran dah pergi ke telefon, TV, peti ais dan lain-lain lagi. Benda-benda tak hidup pula cuba untuk menjadi pintar berbanding manusia.

Tapi, lepas korang tengok beberapa gambar ni mungkin korang boleh menarik nafas lega sedikit sebab manusia genius ni masih wujud sebenarnya. Cuma tak terlalu ditunjukkan sangat je.

1. Pelindungan Dari Terkena Minyak Panas

2. Tak ada tempat untuk charge phone? Worries no more!

3. Nak baca buku dalam pool, mungkin ini cara terbaik yang korang boleh cuba

4. Idea terbaik untuk fix jam yang pecah!

5. Idea terbaik untuk pengguna chopstick

6. Rumah korang ada CPU yang dah rosak? Mungkin boleh jadikan sebagai rak

7. Nak makan roti bakar tapi taka da pembakar roti? Tak ada masalah! Nah kami selesaikan masalah anda


Like it? Share with your friends!

0
Your reaction?
Haha! Haha!
7
Haha!
OMG OMG
5
OMG
WOW WOW
7
WOW
SEDIH SEDIH
2
SEDIH
TAKUT TAKUT
4
TAKUT
BEST BEST
9
BEST

Gambar-gambar Yang Menunjukkan Manusia Genius Ni Masih Wujud

log in

reset password

Back to
log in