Tweet Dua Orang Doktor Ni Memang Win!


Zaman sekarang ni semua benda dihujung jari. Nak cari lokasi guna Waze, nak order makan whatsaap je, nak shopping pun online je. Namun ada perkara yang tak sesuai lagi-lagi perkara-perkara yang melibatkan perubatan atau masalah kesihatan. Kurangkan aktiviti guna doktor Google ni. Sebaiknya rujuklah pada pakar-pakar perubatan yang bertauliah.

Untuk mendapatkan jawapan bagi sesuatu persoalan, kenalah refer dekat orang yang betul. Macam contoh, takkan lah nak pasal repair komputer dekat chef, nanti jadi gulai labu pula. Ye tak? Bidang masing-masing, kepakaran masing-masing gitu.

Zaman dahulu nak kena pergi ke klinik atau hospital untuk bertanya, sekarang takyah dah. Dekat social media pun boleh. Tapi masih ada yang beralasan takut juga nak tanya, katanya doktor tu garang.

Untuk membuktikan  dakwaan-dakwaan anda tu salah, cuba baca tweet-tweet kelakar daripada dua orang doktor ni. Sangat informatif tapi kelakar.

Siapa yang kata doktor-doktor ni garang, cuba baca tweet-tweet dua orang doktor kat bawah ni. Seriously lawak.

Jom baca.

p.s: Jadi janganlah takut untuk bertanya ataupun berjumpa doktor, bukannya mereka makan orang pun. Hilangkan rasa sakit kita lagi ada lah, itu kan tugas mereka.

Nak baca lebih tweet-tweet mereka bolehlah follow akaun mereka.

 

Sumber: Twitter @DrBeniRusani & @DrMahyuddin


Like it? Share with your friends!

0
Your reaction?
Haha! Haha!
4
Haha!
OMG OMG
2
OMG
WOW WOW
4
WOW
SEDIH SEDIH
2
SEDIH
TAKUT TAKUT
2
TAKUT
BEST BEST
33
BEST

Tweet Dua Orang Doktor Ni Memang Win!

log in

reset password

Back to
log in